barnehage illustrasjon

 

 

 

 

Spiren barnehage – Den lille barnehagen der alle blir sett

1.mars er søknadsfrist til landets barnehager for barn med rett på plass fra august og september. Valget er ikke nødvendigvis så lett å ta for deg som forelder, og flere hensyn skal tas. Spiren barnehage ligger sentralt i Åros, og er  den lille, trygge barnehagen med stort fokus på at hvert barn skal bli sett.

Et trygt sted å være

Å sende barnet sitt i barnehage fra de er knapt ett år, kan være skummelt for enhver forelder. Da blir det viktig  at du opplever at barnet ditt blir godt ivaretatt og er trygt. For mange er en liten barnehage det som gir den tryggheten.

I Spiren har vi mye plass både ute og inne for opptil 23 barn, fordelt på to avdelinger. I småbarnsavdelingen (0-3år) har vi maksimalt 9 barn, og på avdelingen for de større barna (3-6år) har vi maksimalt 14 barn. På hver avdeling er vi tre voksne.

Våre verdier og satsingsområder

Barnehagens satsningsområde er musikk, sang, dans og naturopplevelser.

Barnehagens uteområde byr på varierte og spennende opplevelser.Vi pakker også gjerne tursekken for å utforske nærområdene våre. Inspirert av alt vi har sett og samlet med oss fra turer, lager vi flotte kreasjoner og små kunstverk som vi dekorer inne med.

Spiren barnehage drives etter kristen formålsparagraf, og er en åpen barnehage for alle – uansett tro eller livssyn! Her skal de kristne grunnverdiene være et fundament for et trygt felleskap, glede, moro, utforskning og utvikling.

 

Vil du bli bedre kjent med oss og bli trygg på ditt valg? 

Ta kontakt og avtal tid for å komme på besøk.

Epost: spiren@itryggehender.no
Telefon: 902 80 119

Slik søker du

Slik søker du

Her søker du om plass for ditt barn i Spiren Barnehage. Hvis du trykker på linken under kommer du til søknadssiden. Søk her.
Dette skjer

Dette skjer

Siste nytt, årsplan og ukeplaner for hver avdeling. Her kan du lese om det som til enhver tid foregår i barnehagen. Årsplan Spiren barnehage 2020-2021    
Om Spiren Barnehage

Om Spiren Barnehage

I Spiren barnehage har vi naturopplevelser, musikk, sang og dans som satningsområder. Men vi har også mange andre aktiviteter.