Barnehagen vår ligger svært sentralt til, en kort spasertur til skog og mark. Vi liker å være ute, og vi har et fint uteområdet som byr på varierte og spennende opplevelse. Vi bruker flittig balansestokker, eventyrhytter og lekestativer. Vi er også i gang med å utvikle sykkelbane. Dette er noe av det barna i Spiren liker å leke med når de er ute. Gode naturopplevelser er noe av det vi setter pris på. Vi liker å komme oss ut på tur, gjerne med kakao og matpakken i sekken, til en lavvo vi har i nærheten. Hinderløyper, dyrelyder og aking vinterstid, er ofte på agendaen når vi er på tur, og ingenting er så koselig som en eventyrsamling ute i det fri.

Vi har også et svært hyggelig og innbydende innelokale. Veggene blir stadig dekorert med barnas kunstverk, og vi er opptatt av å legge til rette for variert og god lek når vi er inne. Det innebærer også å få utløp for kreativitet; maling, forming og lignende aktiviteter. Kreativitet er også et av våre satsingsområde. Vi vil gi barna gode opplevelse gjennom forming, sang og dans. Vi er skapende mennesker, og barna skal få utforske sin egen skapertrang og kreativitet.

Barnehage består av to avdelinger.  Vi tilbyr 60%, 80% og 100% plass. Vi er godt bemannet, og vi har tid til hvert enkelt barn, og det gir oss mulighet til og kunne bruke nærmiljøet i Åros og Røyken på en god måte. Mer om våre verdier finnes i årsplanen. 

Våre vedtekter kan du lese her: Vedtekter for Spiren 2020

 

Slik søker du

Slik søker du

Her søker du om plass for ditt barn i Spiren Barnehage. Hvis du trykker på linken under kommer du til søknadssiden. Søk her.
Dette skjer

Dette skjer

Siste nytt, årsplan og ukeplaner for hver avdeling. Her kan du lese om det som til enhver tid foregår i barnehagen. Årsplan Spiren barnehage 2020-2021    
Om Spiren Barnehage

Om Spiren Barnehage

I Spiren barnehage har vi naturopplevelser, musikk, sang og dans som satningsområder. Men vi har også mange andre aktiviteter.